Hjälpa dig att hitta information om trådlös högtalare, erbjuda större flexibilitet och bekvämlighet. Vi granskar några av de bästa trådlösa högtalarna system som för närvarande finns

Bluetooth högtalare

I dag hade den moderna världen av trådlösa högtalare blivit så populär. De är ett bra val i eller utanför rummet; de kommer med en mängd olika modeller och mer av dina pengar i fickorna för inköp av högtalarens kablar. Vi kommer att ge kort information om trådlösa högtalare. De använder sändaren (basen) för att skicka elektroniska signaler från stereon till förstärkaren, vanligtvis ingår i högtalarna.

Högtalare omvandlar signalerna till ljudvågor som vi kan höra. Dessa signaler överförs inte genom ledningar, utan genom radiofrekvensvågorna (RF) eller via infraröda vågor. Mottagna signal innehåller typiskt en högtalarförstärkare för att öka ljudsignalen till högtalaren; de stöddes antingen av batteri eller växelströmsuttag. Batteriet kan pågå i tre till fyra timmar, vissa. De fungerar på ett uppladdningsbart batteri. De finns i de flesta elektroniska butiker i hemmabiosystem, Radios och CD-spelare. Detta beror på att de vill församlingen och är lätta att ställa in några burkar nästan var som helst. De flesta av högtalarna har varit intensivt slitstarka, resistenta mot alla möjliga väder, liknande snö, regn, värme; ånga är lika bra som det är dessutom vattentät.

WiFi högtalare & Multiroom

Vissa speciella typer av trådlösa högtalare har byggts för särskilda ändamål, så denna modell har byggts ergonomiskt för att minska installationen. Högtalare av trådlösa generellt faller i två kategorier: infraröd och radiofrekvens. Infraröd är såsom en tv-fjärrkontroll frekvenssignalen till högtalarna. För radiofrekvens, trådlösa högtalare parter i en spelar enhet som består av högtalaren och en RF-mottagare och en sekundär som enhet innehåller sändaren av RF-signaler. Sändaren är ansluten till ljudutgången av någon ljudenheter som hi-fi-utrustning, TV: s, etc.

Radiofrekvensteknik föredras av tillverkarna eftersom den har mindre besvär. Signaler som tas emot av högtalaren (frekvens trådlös signal) är i allmänhet liknar de som används sladdlösa telefoner, runt 900 MHz (För radiofrekvens) trådlösa högtalare fungerar inom en räckvidd på 150 till 300 meter från sändaren. Ändå tvivlade många människor det fungerar inom en räckvidd på 150 till 300 meter.

De får en hel del Kritik, På grund av RF störningar med utrustning som sladdlösa telefoner och av den dåliga ljudkvaliteten leverera några av modellerna. Medan en infraröd högtalare är att de vanligtvis kräver en direkt bild av systemet för dem att producera ett klart ljud. Detta innebär att varje objekt som kan blockera det sätt de kan hindra dem att acceptera röster.

Utomhus trådlös högtalare setup kräver också mer studier. De flesta system är resistenta mot väder, men i allmänhet rekommenderas inte att lämna ut hela tiden. Det är bäst att läsa instruktionerna noga och ta hem dem när det är möjligt. Det skyddar mot tiden kan också orsaka en duns, men på gården, ljudkvaliteten på ljud och audiofiler är vanligtvis inte det viktigaste ändå. Trots kritiken, de fortfarande mycket populär bland konsumenterna på grund av den trådlösa högtalare blir bra varje dag och antalet modeller som finns på marknaden växer.