Trådlös router saker du behöver veta innan du ställer in din IP-kamera

Sådan trådlös router prestanda utmärkt i hastighet och övervakning. Det är möjligt att slumpmässigt öka de integrerade LAN-portarna och byta till en trådlös multipunkter IP-kamera.

Som ni vet ger trådlös router dig stor övertyga att vara fri från begränsat utrymme och nätverkstrafik genom att ansluta olika nätportar och det nuvarande Internet-arbetet.

De är endast inbyggda med trådlösa portar så att de kan vara tillgängliga både i trådbundet och trådlöst läge. Dessa är mycket fantastiska för IP-kamera användare. En annan typ av trådlös router kan du hålla ditt privata nätverk säkert genom en inbyggd DSL.

Dessa typer av trådlös router prestanda utmärkt i hastighet och övervakning.

Generellt sett har en vanlig trådlös nätverksrouter 4 internetpunkter att ansluta via 802.3 Ethernet och 802.11b/g trådlösa datalänkar. Detta gör det möjligt för den trådlösa användaren att fungera som trådbunden användare samtidigt. Det vill säga, Det blandade allmänna nätverk och trådlösa anslutningar.
Det finns olika märken för trådlösa routrar, såsom Asus, Linksys, D-link och så vidare.

hur du ställer in en trådlös IP-kamera

Bland dessa, D-link godkänt att vara den mest populära bland hem säkerhet och offentlig övervakning användare. Majoriteten av dessa trådlösa routrar ger stora fördelar med att leverera stora dokument genom hög trafik.

Till exempel använde jag DSL-tjänster och fick privata IP-adresser från DHCP i mitt eget nätverk. Den här hjälpte en lott till hindra tillfällig folk till tillträde och den arbetat böter när och när som helst JAG vilja till komma in till min nätverken.

Trådlösa routrar är helt nödvändiga för IP-kamera inställning i ditt hem övervakning och offentliga platser. Som har råd att multiplicera nätverk och hastigheten kan också garanteras.